Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017

To επίσημο aftermovie του Summer Paradise Lindos, μυρίζει πραγματικά καλοκαίρι και σε ταξιδεύει με σκηνοθετική μαεστρία στην υπέροχη Λίνδο της Ρόδου!

To επίσημο aftermovie του Summer Paradise Lindos, μυρίζει πραγματικά καλοκαίρι και σε ταξιδεύει με σκηνοθετική μαεστρία στην υπέροχη Λίνδο της Ρόδου! Είναι γεγονός πως οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ, ζουν, αναπνέουν και επιθυμούν να δουν το φεστιβάλ να μετατρέπεται συνεχώς από επιτυχημένη μονοήμερη βραδιά, σε ένα μοναδικό θεσμό για το νησί της Δωδεκανήσου και παλεύουν με ποιότητα και μεράκι να το πετύχουν!
Το aftermovie δίνει την δυνατότητα να δείξουν μέσω διαδικτύου, αλλά και επίσημων τουριστικών εκθέσεων (που θα παίξει), ότι εκεί στη Λίνδο η φυσική ομορφιά παντρεύεται με την τουριστική προώθηση του μέρους, δημιουργώντας έστω και για ένα βράδι, την υπέροχη παραλία του μέρους σε ένα εντυπωσιακό stage πάνω στην άμμο που με φόντο το κάστρο της πόλης, δείχνει (και μέσω LIve Streaming) την μαγεία του Summer Paradise Lindos, σε όλο τον πλανήτη!Δείτε το υπέροχο aftermovie!

https://www.godisadj.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου