Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Ο Μάγος Σανκάρα στη ΡΟΔΟ


Τρίτη 22 και Τετάρτη 23 Αυγούστου

Ο γνωστός σε όλους Μάγος Σανκάρα, συνεχίζοντας την επιτυχημένη του πορεία, για μια ακόμη χρονιά παραμένει πιστός στο ραντεβού του με το κοινό. Ξανά λοιπόν κοντά μας για 2 παραστάσεις στο Θερινό Κινηματοθέατρο ''Ροδον''για να παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο magic show του ''THE MAGIC MAN''.
Ο κορυφαίος illusionist θα υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους, προσκαλώντας τους σε ένα θέαμα ψυχαγωγικής μαγείας και ψευδαισθήσεων, δίνοντας το απόλυτο ρεσιτάλ performance επί σκηνής.
Έχοντας ως άσο στο μανίκι τα εντυπωσιακά καινούργια του μαγικά και το μοναδικό του χιούμορ, ξέρει να γοητεύει και να μαγνητίζει τους θεατές κάθε ηλικίας.
Η κεντρική σκηνή του Θεάτρου μετατρέπεται κάθε φορά σε ένα φανταστικό και διαδραστικό κόσμο όπου ο καθένας σας συμμετέχει με τον δικό του τρόπο, βιώνοντας έτσι την μαγεία σε πρώτο πλάνο. Και φέτος είναι άκρως εντυπωσιακά τα νέα του μαγικά μικρής και μεγάλης κλίμακας, παντρεύοντας έτσι με μεγάλη επιτυχία μαγεία και θεατρικότητα.
''The Magic Man’’καθώς το πορτραίτο μίας κοπέλας παίρνει σάρκα και οστά,
''The Magic Man '' όταν η παρτενέρ περνάει μέσα από το σώμα του Σανκάρα,
''The Magic Man '' με τον Σανκάρα να αιωρείται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών. Για εκείνον είναι εύκολο να σας πείσει πως δεν υπάρχει ανέφικτο, να παίξει με το μυαλό σας και να σας περάσει στην ''άλλη πλευρά''. Μπορεί να σας μαγέψει ολοκληρωτικά, να σας παρασύρει στην δική του διάσταση….
Τρίτη 22 και Τετάρτη 23 Αυγούστου
Διοργάνωση:
Σύλλογος Προστασίας Μικρόσωμου Αλόγου Ρόδου ‘’ΦΑΕΘΩΝ’’
Με την στήριξη του ΔΟΠΑΡ
Προπώληση εισητηρίων: Καταστήματα Γερμανός


https://www.facebook.com/events/1897916657117068/?acontext=%7B"ref"%3A"3"%2C"ref_newsfeed_story_type"%3A"regular"%2C"feed_story_type"%3A"263"%2C"action_history"%3A"null"%7D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου